miércoles, 1 de marzo de 2017

TivissaRocks 2.0

Avui comença una nova visió del blog de TivissaRocks.

Aquest blog va ser creat amb la intenció de compartir les vies, els viatges i les experiències que com escalador anava realitzant, amb la finalitat d'informar i compartir, a qui ho volgués saber, de qualsevol imprevist o sensació que la meva cordada hagués patit en la via que haguéssim escalat.

Això podia servir a futures cordades a estar informats de la situació de la via i anar-hi preparats i així evitar mals de cap, o simplement a estar més informats hi anar-hi més relaxats i poder disfrutar al màxim, que al fi i al cap és per això que escalem.

Dons bé, a partir d'avui continuaré amb aquest objectiu, però en un àmbit una mica més reduit:




Això és Tivissa, casa meva. És una escola d'escalada molt coneguda, però malauradament molt poc visitada, el calcari aquí és d'una qualitat "Verdoniana", tot i que evidentment a una escala molt més reduïda. Hi ha una gran quantitat de vies excel·lents, però mai s'han donat a conèixer de manera que tothom hi pugui anar, almenys, hi pugui anar amb un mínim de tranquil·litat. Sempre hi ha agut aquell pitó inexistent, aquella xapa més que llunyana... o aquell grau V+.... /6c.

Com a tècnic esportiu en escalda i guia de muntanya en l'empresa que porta el nom d'aquest blog, www.tivissarocks.com , però sobretot com a escalador tivissà que he sigut, sóc i serè, hem veig d'alguna manera amb la obligació de compartir aquestes magnífiques vies per a que tothom en pugui gaudir al màxim, això sí, ben informats.

D'aquesta manera, poc a poc anirè ressenyant jo mateix les vies més bones que vagi realitzant tant en sectors de via llarga com El Morral de Penarroja, com en sectors d'esportiva com Sant Blai o la Roca Rodona. Complementant-les amb totes les fotos que pugui i informació tant de la aprox, descens, horaris, graus, precaucions, etc.

Així mateix, invito a tothom qui llegeixi aquest blog a que comenti i comparteixi les seves inquietuds, tant per afegir informació adicional com si voleu que el seguent post sigui d'alguna via que teniu en ment i en voldrieu més informació.



2 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies Borja, lo de fer el top 10 en diferents graus es molt bona idea, m'ho apunto!

      Eliminar